skip to Main Content

Välkommen till Linköpings Guideklubbs medlemssidor!

Välkommen in på medlemssektionen, en nyhet på hemsida från 2018. Den här sektionen kommer att växa över tid, och vi hoppas att vi tillsammans gör den till ett ”skafferi” fullt av matnyttiga saker för oss guider. Tipsa gärna vår webbredaktör Margareta eller ordförande Eva om material du vill ha tillgängligt på den här sektionen.

Har du någon information som kan vara av intresse för alla medlemmar så skicka ett mejl till Margareta på margaretaslivskraft@hotmail.se för publicering på hemsidan.

Fliken ”Interna dokument ” innehåller praktiska dokument som gäller medlemskap och guideverksamhet. Här finner du i framtiden bland annat vår logga, styrelseprotokoll, adresslista till medlemmar och bra dokument som avbokningsvillkor etc. På sikt hoppas vi också ha med ett utbud av intressanta länkar.

Under fliken ”Medlemsnyheter” hittar du nyheter samt information om kommande medlemsmöten och -aktiviteter.

Under fliken ”Arkiv” kommer material från gångna tider att finnas så småningom. Som tidigare års medlemsbrev, gjorda medlemsresor etc.

Vår hemsida är mobilanpassad och är gjord i WordPress. Du som varit i kontakt med den tidigare versionen av hemsidan kan lätt se att den nu har fått ett modernare utseende och nu är mer användarvänlig för mobiler och plattor.

Back To Top